Opdrachtgever: Stichting De Waerden

De Vijfhoek biedt dagbesteding voor kinderen met een beperking. Met de verbouwing en uitbreiding is ervoor gezorgd dat er voor de toekomst weer voldoende leefruimte is en dat de kinderen zich veilig door het gebouw kunnen bewegen.

De toegankelijkheid is enorm verbeterd, natte ruimten zijn aangepakt, er zijn goede opstelplaatsen voor de hulpmiddelen gerealiseerd en door een nieuwe uitbouw zijn twee groepsruimten vergroot en voorzien van een ruime verschoonruimte. Naast de functionele verbeteringen is gekeken naar maatregelen om het energieverbruik te verlagen. Zowel op installatietechnisch als op bouwkundig gebied is hier een aantal verbeteringen doorgevoerd. De Vijfhoek is nuĀ  weer klaar voor de toekomst en het is mooi om te zien hoe de kinderen nu alle ruimte hebben en veilig door de gang kunnen fietsen.

Dit project is uitgevoerd vanuit Joop BV.

  • Type Zorg
  • Plaats Heiloo
  • Werkzaamheden Architectuur en projectmanagement
  • Looptijd 2012 - 2013