Opdrachtgever: Stichting De Waerden

Het Boerlagehuis is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. De Waerden wil het pand renoveren en uitbreiden.

De verbouwing van het Boerlagehuis heeft het doel de bewoners zo lang mogelijk in hun eigen huis laten wonen. Dit betekent dat er voorzieningen moeten worden gerealiseerd om de juiste zorg te kunnen bieden voor de ouder wordende bewoners. Het resultaat is een geheel rolstoeltoegankelijk pand, waarvan twee woonlagen bedtoegankelijk zijn.

Dit project is vanuit mijn vorige werkgever ontworpen en uitgewerkt. Tijdens de bouw in 2015 heb ik De Waerden ondersteund bij specifieke vraagstukken in het kader van het ontwerp van het pand.

Eind 2015 is het pand opgeleverd. Het is licht en ruim en ziet er als nieuw uit!

 

  • Type Zorg
  • Plaats IJmuiden
  • Werkzaamheden Architectuur en projectmanagement
  • Looptijd 2010-2015